به سایت تخصصی امیرالمومنین امام علی علیه السلام - ابوتراب - خوش آمدید. امیدواریم بتوانیم تحت توجهات آن حضرت در خدمت دوستان ایشان باشیم ... به ذرّه گر نظر لطف بوتراب کند ... به آسمان رود و کار آفتاب کند
. . .
   

 

 

 

شرح لقب

 

 

• مرغابی ها

موضوع: ارتباط با حیوانات

کلمات کليدي: قنبر ، لشکر، مرغابی، منافقین

ابن شهر آشوب از محمد پسر وهبان ذهلی از براء پسر عازب روایت کرده است:

روزی یک دسته مرغابی از بالای سر ما گذشتند و یکباره صدایی ایجاد کردند. امیرالمؤمنین علیه السلام به لشکرشان فرمودند: به درستی که این دسته مرغابی بر من و شما سلام کردند. آنگاه منافقان گفتند: چطور ممکن است؟ امام به قنبر فرمودند: ای قنبر! با صدای بلند بگو: ای مرغابی ها! دعوت امیرالمؤمنین و برادر فرستاده پروردگار را اجابت کنید. قنبر آنها را صدا زد. ناگهان مرغابی ها دور سر مبارک امام علی علیه السلام حلقه بستند. امام به آنها فرمودند: پایین بیایید. مرغابی ها نیز پایین آمدند و مانند یک فرش بر صحن مسجد پهن شدند. سپس ایشان با مرغابی ها سخن گفتند ولی ما معنای آنرا نمی دانستیم و مرغابی ها هم سر خود را تکان می دادند.

سپس به آنها دستور دادند به اذن خداوند متعال سخن بگویند، یکباره به اذن خدای تبارک و تعالی با زبان فصیح عربی همه با هم گفتند: "السلام علیک یا امیرالمؤمنین و سید الوصیین و یا حجة الله علی خلقه اجمعین" (سلام بر تو ای سرور مؤمنان و ای سرور اوصیا و حجّت خدا بر تمام خلایق.)


*  منبع : پانصد و چهل وشش فضائل و کرامات از امام علی (ع)

 

نوشته شده توسط Ehsan در روز يکشنبه 1391/6/26 ساعت 9:53

من این مطلب را پسندیدم


نظرات ارسال شده 1 نظر:

محمد:

کف کردم واقعا! لعنت بر منافقانی که چشم دیدن امیرالمومنین و نداشتن

امتیاز دهی

امتیاز این صفحه 3 از 13 نظر

• یکی از ستاره های زیر را انتخاب کنید.

 

ارسال نظر

نام*
ايميل
نظر*
کد امنيتي* 

 

   

پنل اعضاء

نام کاربری:

رمز عبور:

مرا به یاد سپار
رمز عبور را فراموش کرده ام
مزایای عضویت

عضویت در خبرنامه

ویژه نامه

تقویم شیعه

10 ذی الحجه

1. عید قربان

روز عید اضحی است و در این روز حجاج بیت الله الحرام برای رمی جمرات و قربانی کردن در منا به سر می برند.

2. شهادت عبدالله محض و جمعی از آل حسن علیه السلام

در ابن روز در سال 145 هجری قمری جناب عبدالله محض بن حسن مثنی بن امام حسن مجتبی علیه السلام در سن 57 سالگی همراه با جمعی از برادران و پسرعموهای خود در زندان منصور دوانیقی لعنة الله علیه به شهادت رسیدند. زندان آنان به گونه ای بود که روز و شب در آن مشخص نبود.

3. نماز عید امام رضا علیه السلام در خراسان

در این روز آقا و مولایمان حضرت ثامن الحجج علیه السلام به خواهش مأمون در خراسان برای نماز عید تشریف فرما شدند. مأمون با دیدن ازدحام مردم برای شرکت در نماز به امامت حضرت دستور داد از نیمه راه بازگردند، چراکه ترسید مردم بر او شورش کنند.

اوقات شرعی

 

آمارها

. تعداد كل بازديدها: 78943590

. تعداد كل بازديدكنندگان: 71362268

. بازديدهاي امروز: 18627

. بازديدهاي دیروز: 27985

. كاربران آنلاين:

. محصولات فروشگاه: 221

. بحث های تالار گفتمان: 85

. کارهای کاربران: 185

. مقالات: 2021

. تصاویر: 112

. صوت: 401

 

صفحه اصلی | درباره ما | تماس با ما |   RSS | صفحه خانگي | معرفی به دوستان

تمامی کالاها و خدمات فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌باشند و تمامی حقوق برای مؤسسه ارمغان نگاه ژرف محفوظ می باشد. فعالیت‌های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

استفاده از مطالب سایت بلا مانع می باشد، در صورت تمایل سایت ابوتراب را به عنوان منبع ذکر نمایید تا افراد بیشتری با سایت امیرالمومنین علیه السّلام آشنا گردند.

 

طراحي و اجراي پايگاه اينترنتي: